Crusagrup és una empresa amb més de 20 anys d’experiència en el sector del retail. Una experiència que recau en tot tipus de projectes: locals comercials, vivendes, naus industrials, oficines i cases de nova construcció.

La nostra oficina disposa de professionals en el disseny d’interiors, generant espais molt creatius que sempre han satisfet al client, definim disseny als espais creats que produeixin un efecte ”charme”, és a dir, que generin aquell “no se què” que fan que t’enamoris d’un espai només en veure’l i que tinguin un ritme en el que la combinació de tots els elements decoratius formin una certa harmonia.

El nostre equip treballa per oferir un bon resultat de la feina, orientada tant en locals comercials com en habitatges particulars.

51

És evident que Crusagrup considera el disseny com una part important de el projecte però a l’hora de crear locals comercials, tant el disseny com l’assessorament comercial són clau perquè tot tinguin una bona rendibilitat, és per això que sempre estaran assessorats pel nostre equip de economistes especialitzats en màrqueting.

Estem orgullosos i ens agrada avaluar les necessitats i desitjos dels nostres clients per als seus futurs projectes, observant cada detall. Cada local o habitatge és diferent i cal oferir el millor per a cada un d’ells, amb molta dedicació i una bona comunicació. Cada projecte és únic i a Crusagrup estarem encantats de donar forma al seu espai, sigui quina sigui la seva envergadura. El nostre objectiu és crear espais amb encant.

La nostra empresa s’ocupa de tot! Claus en , des de la recerca de el local més apropiat, fins a l’últim detall del moble dissenyat per a nosaltres, ja que Crusagrup disposa del seu propi taller en què es fa tot a mida. Acompanyat sempre d’un bon pressupost i temps d’execució.

L’equip dels nostres industrials estan preparats per dur a terme el projecte amb la millor eficàcia pel que fa a la qualitat i el temps, garantint així uns resultats amb èxit. A més, la col·laboració juntament amb altres empreses (portes automàtiques, etc.) fan d’Crusagrup una empresa amb molts recursos.

Gràcies a la nostra experiència en el sector sempre disposem de solucions per a qualsevol local o habitatge, per això no dubtis en contactar amb nosaltres.

Close Menu