Slider

els nostres treballs

Que fem i com ho fem

 

La nostra empresa s’ocupa de tot! Claus en mà, des de la recerca del local més apropiat, fins a l’últim detall del moble dissenyat per nosaltres, ja que Crusagrup disposa del seu propi taller en què es fa tot a mida. Acompanyat sempre d’un bon pressupost i temps d’execució.

L'EXPERIÈNCIA

ENS AVALA

El nostre equip treballa per oferir un bon resultat de la feina,  orientada tant en locals comercials com en habitatges particulars.

Estem orgullosos i ens agrada avaluar les necessitats i desitjos dels nostres clients pels seus futurs projectes, observant cada detall. Cada local o habitatge és diferent i cal oferir el millor per cada un d’ells, amb molta dedicació i una bona comunicació. Cada projecte és únic i a Crusagrup estarem encantats de donar forma al seu espai, sigui quina sigui la seva envergadura. El nostre objectiu és crear espais amb encant.

projectes
+
clients
anys d'experiència

l'equip

​Un gran equip de professionals al teu servei

 

La nostra oficina disposa de professionals en el disseny d’interiors, generant espais molt creatius que sempre han satisfet al client, definim disseny als espais creats que produeixin un efecte ”charme”, és a dir, que generin aquell “no se què” que fan que t’enamoris d’un espai només en veure’l i que tinguin un ritme en el que la combinació de tots els elements decoratius formin una certa harmonia.

Antoni Gaudí, 7 baixos 2
43202 Reus (Tarragona)
+34 977 326 335
crusagrup@crusagrup.com

Close Menu